Haldenidrettens Høstkonferanse

Invitasjon

Det er en glede å kunne invitere til den andre utgaven av Haldenidrettens Høstkonferanse den 12 Oktober 2019

I år kan vi presentere et spennende program, med interessante foredragsholdere og en avsluttende debatt med byens politikere hvor temaet vil være «Idrettens plass i Haldensamfunnet». Vedlagt ligger programmet for dagen.

Merk at i år har vi flyttet arrangementet til auditoriet på Porsnes. Det vil også være et arrangement i gymsalen i pausen som deltakerne kan overvære. Stikkord her er samarbeid på tvers av klubber og idrettsglede 🙂 Invitasjonen går ut til alle idrettsklubbene i Halden, med styret og andre medlemmer som er interesserte i å delta, politikere, lokal media og andre som ønsker å komme. Alle er velkomne og påmeldingen er åpen til alle plassene er fylt opp. Påmeldingen registreres gjennom betalingsløsningen til Vipps. Info i vedlegg.

Ønsker dere alle en fin dag!

———————————-
Stian Mjølnerød-Lie