Hva skjer på Venås?

Nå har veien opp til Venåshytta blitt utbedret. Det er firma Erling Grimsrud AS som har stått for arbeidene og det er laget en solid grusvei med flere parkeringsmuligheter langs veien. Det vil alle som besøker Venåshytta sikkert sette pris på.
Også lysløypene oppe på Venås og ned mot Ekelimoen er utbedret. Det er lagt ned stikkrenner der det renner mest vann, og fylt opp med pukk og grus der det nå har rent vekk.

Tippetrim

Selv om hytta ikke er åpen på grunn av covid-pandemien, vil vi tilby Tippetrim for alle som er glad i å gå en tur i Venås-marka. Hvis været tillater det har vi følgende datoer med Tippetrim denne sesongen: 22.11, 13.12, 10.1, 7.2 og 7.3. Klokka 11.00 står Trygve Fosse klar på verandaen på hytta og der kan turfolket få kjøpt tippelapper for 20 kroner stykk. Vipps eller kontant. Løypene er vanligvis 3-4 kilometer og godt merket. Vi legger ut info om Tippetrim på vår facebookside Gimle IF-Venåshytta og annonserer i kalenderen til Halden Arbeiderblad i forkant av hver Tippetrim. Følg med!

Covid

På grunn av Covid-19 pandemien har vi valgt å ha hytta stengt for publikum inntil videre. Meningen var å åpne hytta 25. oktober, men vi har valgt å utsette dette. Vi har nå inngått et samarbeide med de andre klubbene, Halden Skiklubb, Tistedalen Tur og Idrettsforening og Tistedalen Friluftslag som også har turhytter. Samarbeidet går ut på at vi åpner hyttene på samme tid, når/hvis det blir aktuelt denne sesongen. I så fall vil dette bli annonsert i Halden Arbeiderblad og her på hjemmesiden til Gimle IF og på facebooksiden Gimle IF Venåshytta.