Aktuelt

Hva skjer på Venås?Veien opp til Venåshytta har blitt utbedret, og nå er det også lagt freset asfalt i bakken opp mot hytta. . Det er firma Erling Grimsrud AS som har stått for arbeidene og det er laget en solid grusvei med flere parkeringsmuligheter langs veien. Ved hovedinngangen til hytta er det opparbeidet to parkeringsplasser for funksjonshemmede, som feks trenger å ha med rullestol i bilen. Det vil alle som besøker Venåshytta sikkert sette pris på.
Også lysløypene oppe på Venås, 1-kilometeren og løypa ned mot Ekelimoen er utbedret. Det er lagt ned stikkrenner der det renner mest vann, og fylt opp med pukk og grus der det nå har rent vekk. Når det gjelder hytta er det mulig å leie denne: Sjekk her om hytta er ledig og bestill

Bli med på TippetrimGimle IF tilbyr hjerte- og hjernetrim, eller om du vil Tippetrim for alle som er glad i å gå en tur i Venås-marka. Vanligvis arrangerer vi trimmen andre søndag hver måned gjennom vinterhalvåret, og Tippetrim-ansvarlig Trygve Fosse sørger for finurlige og varierte spørsmål. Han merker en ca 3 kilometer lang løype i Venås-marka på små, idylliske stier du kanskje aldri har gått på tidligere. Klokka 11.00 står Trygve Fosse klar på verandaen på hytta og der kan turfolket få kjøpt tippelapper for 20 kroner stykk. Vipps eller kontant. Vi legger ut info om Tippetrim på vår facebookside
Gimle IF-Venåshytta og annonserer i kalenderen til Halden Arbeiderblad i forkant av hver Tippetrim. Følg med!


Hytta er søndagsåpen


Venåshytta er åpen for publikum hver søndag i vinterhalvåret fra klokka 11 til kl. 15. Vanligvis åpner vi hytta i slutten av september og holder åpent fram til påsketider. I kiosken kan vi tilby kaffe og vafler, varm solbærtoddy og kakao, buljong og ulike tevarianter. Vi har ulike typer sjokolader og brus. Dessuten smører vi knallgode purker med gul - og brun ost.

OBS: Vi har en knallgod kaffe- og vaffelavtale med Berg sparebank, som gjør det mulig å selge kaffe og vafler til gode priser!
< br/> Velkommen skal dere være.