Hyttevaktliste 2022-2023

Info om hyttevaktene på Venåshytta

sesongen 2022-2023

Hei og takk for at du stiller opp for Gimle Idrettsforening.

En viktig inntektskilde for foreningen er kiosken på Venåshytta, som vi i år har tenkt å åpne for publikum søndag 2. oktober 2022.

I løpet av vinterhalvåret tar vi sikte på å ha hytta åpen 24 søndager fram til og med 26.mars 2023. Skal vi klare det, trenger vi din hjelp, og derfor får du dette skrivet som viser når du har fått hyttevakter.

Dersom oppsatt vakt ikke passer, må du selv sørge for å bytte med andre på listen. Derfor er det satt opp mobilnummer til alle på listene.

Også i år har vi fått med oss Berg sparebank på en vaffel- og kaffeavtale, som gjør at vi kan sette ned prisen på disse varene.

Som dere ser vil det også i år bli forsøkt å avvikle Tippetrim den andre søndagen i hver måned så lenge vi har hytta åpen. Vi åpner også hyttesesongen med Tippetrim. Vi har satt inn ekstra mannskap på Tippetrim-dagene, da det normalt sett er mer publikum da.

PS 1: Har du en Gimle-draktoverdel så bruk den gjerne under hyttevakta.

PS 2: Husk at alle som står på hyttevaktlistene og er medlem av Gimle IF får leie hytta til halv pris. Det gjøres på post@gimle-if.no.

Er det noe uklart kan du ringe Knut Vingerhagen på 99612815 eller til Morten Paulsen på 99205328.

Nedenfor finner du hyttevaktlista. Den ble sist revidert 25. september 2022.

Hyttevaktliste er slått opp på kjøkkenet på Venås – sjekk på den lista hvem du skal levere nøkkel og Åpen-skilt til før neste hyttevakt.

Blir det bytting av vakter etter åpningsdatoen 2. oktober, så noter dette på lista slått opp på kjøkkenet på Venås.

Her er hyttevaktlista: