Hyttevaktliste 2021-2022

Info om hyttevaktene på Venåshytta

sesongen 2021-2022

Hei og takk for at du stiller opp for Gimle Idrettsforening.

En viktig inntektskilde for foreningen er kiosken på Venåshytta, som vi i år åpnet for publikum søndag 26. september.

I løpet av vinterhalvåret tar vi sikte på å ha hytta åpen 28 søndager fram til og med 10. april.

Dersom oppsatt vakt ikke passer, må du selv sørge for å bytte med andre på listen.

I år har vi fått med oss Berg sparebank på en vaffel- og kaffeavtale, som gjør at vi kan sette ned prisen på disse varene. Vi håper at dette vil trekke noen flere til hytta vår. Husk å sette fram skiltet foran hytta som viser at Berg sparebank støtter oss!

Som dere ser vil det også i år bli forsøkt å avvikle Tippetrim den andre søndagen i hver måned så lenge vi har hytta åpen.

PS: Har du en Gimle-draktoverdel liggende så bruk den gjerne under hyttevakta.

Er det noe uklart kan du ringe Knut Vingerhagen på 99612815 eller til Morten Paulsen på 99205328.

Her er hyttevaktlista: