Trening


Orientering


Vi har trening for ungdom fra 10 år og oppover. 


Mandag 1800-1915 har vi løpetur, forskjellige steder i distriktet. Dersom annet fremmøte enn Venås gis beskjed på SMS.


Tirsdag 1800-1930 er det innetrening i gymsalen på Gimle skole. Styrketrening og innebandy.


Torsdag 1800-2000 er det o-trening på Venås. Ta med kompass. Hodelykt i høst-/vintersesongen.


Ski


Gimle IF har to lysløyper, en som strekker seg fra Asakveien til Ekelimoen og en på toppen av Venås – den såkalte 1-kilometeren.

Lysløypene er godt barmarkspreparert, og krever et minimum av snø for å kunne brukes til skigåing.

Vi har egen snøscooter og kjører opp skiløyper så fort det er nok snø. Når vi har kjørt opp skiløypene vil vi informere om dette på Gimle Ifs hjemmeside: gimle-if.no, og på facebooksiden Gimle IF Venåshytta.Gubbetrim


Slik trener vi: Tirsdag: Klokka 18-19 på Venås: Innetrening i gymsalen - oppvarming og styrketrening i stasjoner ledet av Trygve Fosse. Flott musikk, Garderobe-dusj - badstue etter trening. Torsdag: Klokka kl 18-19 fra Venås: rolig løp på flotte stier – med hodelykt. Garderobe- dusj - badstue etter trening. Vi møtes inne på hytta etterpå for en liten prat - mulig å kjøpe kioskvarer.


Damegruppa


Velkommen til dametrim på Venås!

Dette er mulighetene Tirsdager: Egentrening - garderobe- dusj, badstue åpen fra klokka 18 til 19. Onsdag: Damegruppa har innetrening i gymsalen fra klokka 18. Kaffe og sosialt samvær inne på hytta etterpå. Form og ambisjoner er så forskjellig, men humøret har vi felles. Ønsker du å komme i bedre form og samtidig være i et hyggelig miljø, møt opp da vel!

Tina Buckholm, som har vært instruktør ved Spenst, vet hva som skal til for å få oss i form. Torsdager: Egentrening - garderobe, dusj og badstue åpen fra kl 18 til 19.


Veterangruppa


Hver onsdag på Venås: fra klokka 09 til kl. 11 – ulike gjøremål for dugnader

Fra klokka 11 til kl 12: Kaffe, matpakke og sosialt samvær

Fra klokka 12 til 13: Mer dugnad for de som orker/har lyst