MANDAGSTUR NR. 1 2018. 8.jan.

Velkommen til et nytt turår med Gimle IF mandagsturer.                      Føreforholdene kan være en utfordring på disse tider av året, men turer skal vi få til.                                                                                              Den første turen i 2018 går i et område der vi vil vandre både i kulturlandskapet og i skoglandskapet. Vi parkerer ved travbanen i Nygårdsgata. Derfra går vi vestover på pilegrimsleden mot Ekås. På veien dit vil vi passere steinringer (dommar-ringer på svensk). På Ekås tar vi en titt på klatreparken før vi følger pilegrimsleden videre i retning mot Bjerke. Derfra går vi «midt i åkeren» gjennom Skaug, Myren og fram til Mo. Så krysser vi Nygårdsgata og går inn i Tobroås- terrenget. Der vil vi besøke noen ekstremt flotte ås-partier før vi følger sti sørover mot pilegrimsleden og travbanen.                                               Som vanlig fyller vi sekken med mat, drikke og kubber til bålet.            Vi møtes på Coop/Næridsrød kl. 10.00.