Camilla imponerte seks uker etter fødselen

Victor tilbake i strålende løpsform
24. september 2023
MANDAGSTUR til Knatterødfjellet
25. september 2023
Haldens beste langdistanseløper på damesiden, og Gimle-løper Camilla Bønøgård fødte lille Theodor for seks uker siden. Søndag 24. september var hun tilbake i konkurransesammenheng og gikk likeså godt bort og vant sin klasse i halvmaratondistansen i Ørsjødilten. Samboer og Theodors pappa, Bjørnar Degnes prøvde å henge med, men måtte gi slipp på Camilla underveis.
Camilla sier:
–  Det var skikkelig morsomt å løpe konkurranse igjen. Ekstra gøy var det å vinne i comebacket, og få vandrepokalen til odel og eie. Jeg hadde som mål å løpe kontrollert og kjenne på det underveis, og det svarte veldig bra. Det var 1 min bak persen fra i fjor, og jeg er veldig fornøyd med å løpe på den tida så kort tid etter fødsel. Det var også utrolig morsomt å bli nr. 3 totalt.
Bjørnar var også fornøyd:
–  Det var veldig morsomt å være med på løp igjen. Det er en stund siden sist. Fint vær, mye folk og morsom løype. Planen var at jeg og Camilla skulle løpe sammen, men jeg klarte rett og slett ikke å henge på… Mektig imponert over det ho får til 6 uker etter fødsel! Alt i alt et bra løp fra min side, og fikk ut det jeg var god for idag.

Vi gratulerer begge med løpet og med lille Theodor!!