Camilla og Bjørnar løp i Frankfurt

Flott tur i Torpedalen, langs Fisma
2. november 2022
TIPPETRIM PÅ VENÅS 13. november
6. november 2022

På søndag 30. oktober løp både Camilla Bønøgård og Bjørnar Degnes i  Frankfurt maraton.

 Slik opplevde Camilla løpet:

«Det var en ganske annerledes inngang til løpet for min del denne gangen. Jeg er skadet i begge hamstringene, så var usikker på om jeg skulle stille til start. Bestemte meg ganske tidlig for å gi det er forsøk, og hadde mål om å fullføre. Det var dessverre veldig vondt allerede fra første meter, og det ble bare verre etter hvert. Måtte roe ned en del etter halvveis, og løp inn på tiden 2:50:08. Det er 6 min bak pers, men veldig fornøyd med å fullføre et maraton på den tiden med de smertene.

Jeg prøvde å nyte opplevelsen underveis, og det var mange som heia langs løypa. Ble nr 22 i et kjempesterkt felt.

Og dette sier Bjørnar:

Et supert løp og arrangement med over 20 000 deltakere. Strålende vær og gode forhold.

Jeg åpnet for fort og måtte derfor kjempe hardt de siste kilometerne for å komme meg til mål.

Må si meg fornøyd med ny personlig rekord selv om jeg havnet litt bak målet.

Tiden til slutt ble 2:53:39.

Gimle gratulerer begge to!!!