Camilla perset med over tre minutter i København Maraton!

Siste nytt fra styret
9. mai 2022
Til fots fra Kula til Hafsrød
18. mai 2022

Vår nye Gimle-løper Camilla Bønøgård løp fortere enn noen gang under København Maraton.

Fra tidligere hadde hun 2.47.28 fra Rotterdam Maraton som pers, men i søndagens løp (15.5) løp hun inn til sterke 2.44.19 og perset altså sin tidligere rekord med over tre minutter.

Camilla tok med den tiden en 4.plass i sin klasse og ble totalt sett beste norske kvinne i dette maratonløpet med en 14.plass totalt av rundt 3.500 kvinner. Sterkt!

Selv sier Camilla dette:

Jeg hadde en veldig god dag i dag. Kroppen fungerte utrolig bra. Jeg hadde veldig fin flyt de første 35km, så ble siste delen litt tung.

Det er en veldig vindutsatt løype, så man merka at det var mye vind i dag og ganske varmt, men jeg prøvde å finne noen gode rygger å ligge bak underveis.

Fikk det tøft siste fem kilometerne, men jeg klarte å holde tempoet bra helt inn.

Det var også fantastisk moro at både venner, familie og andre haldensere hadde tatt turen. De hadde lagd plakater, stod med flagg og motiverte mange steder i løypa.

Jeg må  trekke fram Annie Lervik som heia av full hals flere steder.

Dessuten var det  helt vanvittig bra løpt av de to andre haldenserne som var med, Even Løvås og Jonas Moræus.  (Av resultatene har vi funnet ut at Even Løvås fra HIL løp inn til tiden 2.32.59.)

En morsom dag i Køben!  Avslutter Camilla.

Det var totalt 9.000 løpere som stilte til start i den 43. utgaven av København Maraton denne gang.