Gimle til topps i Ørsjødilten

Benjamin Strøm -aktiv langdistanseløper
25. september 2022
Mandagstur i Høiåsmarka
26. september 2022

Våre Gimle-løpere Camilla Bønøgård og Bjørnar Degnes vant begge i sine klasser i Ørsjødilten, som ble arrangert helgen 24. september.

Camilla løp 21,1 km og Bjørnar løp 8km. Begge vant begge hver sin distanse. Camilla:

Camilla forteller:

«Det er kun 8 dager siden Oslo maraton, så jeg løp det som en kontrollert hardøkt og hadde min første økt med tempo etter maraton. Det gikk overraskende bra! Jeg hadde en veldig god dag og det fløt bra. Underveis i løpet så jeg ingenting på tid eller fart, kun på puls, så jeg ble veldig positivt overrasket da jeg kom i mål og hadde slått min egen rekord i løypa med 1,5minutt.

Det er utrolig morsomt å stille opp når det er lokale løp og det var god stemning.»

Bjørnar sier følgende:

«Det var noen som åpnet i er forrykende tempo, så det var bare å bite seg fast de første kilometerne. Fra 3km ble det en duell mot Lars Buckholm. Jeg fikk en liten luke i det tekniske stilpartiet og holdt luke derfra og inn.

Det var et artig lokalt løp med et godt nivå.»

OBS: På bildet ser vi Bjørnar Degnes, Camilla Bønøgård og Camillas lillesøster Caroline, som også vant sin klasse i 5-kilometeren.

Vi gratulerer med flott innsats!