MANDAGSTUR NR. 1 2015. – 5.jan.

MANDAGSTUR NR.21 2014 – 22.des.
16. desember 2014
TIPPETRIM 11.januar 2015
5. januar 2015

Vel møtt til et nytt turår. Oppslutningen om turene har blitt veldig god nå. Håper den gode trenden fortsetter i det nye året, og at alle vil få gode opplevelser i de flotte terrengområdene vårt distrikt er velsignet med.

Årets første tur i 2015 er tenkt slik: Parkering ved p-plass i Ertebakken. Derfra følger vi den gamle Aremarkveien oppover til Abbortjernkollen, går inn på stisystemet som fører oss til Abbortjern. Derfra går vi for det meste stiløst frem til Bjørnhølet. Derfra fortsetter vi i østlig retning på sti mot Mørtemyr. Når vi møter stien som kommer fra Hauglund, følger vi den i sørlig retning frem til veien. Vi er da i nærheten av Nordre Mørtvik. Vi følger veien et stykke mot vest til vi når høyde 125. Da dreier vi til venstre inn i stiløst terreng mellom Lemmosen og Mørtvikmosen. Vi vil prøve å ta oss frem til vannkanten og følge den fremover til Kjetangen. Langs denne “strandveien” vil vi sikkert finne en brukbar plass til lunsjstoppen. ( I ly for vinden som er meldt nordlig).

Fra Kjetangen tar vi oss frem til veien og videre inn på stinettet langs Store Erte, via Bråsundet og tilbake til parkering.

Som vanlig fyller vi sekkene våre med det som hver enkelt trenger for dagen.

Vel møtt skautravere!

Coop/Næridsrød kl. 10.00.

 

 

Hilsen Trygve