MANDAGSTUR NR.10 2018. 14.mai.

Nordeajogg Vaktliste (Oppdatert)
3. mai 2018
MANDAGSTUR NR.11 2018. 28.mai.
22. mai 2018

Onsdag 2.mai var jeg på IFE-o-løp. Da løp vi på Gimles gamle kart Buer – Sandby som nå heter Buer – Langbråten. Siste gang jeg satte mine bein på det kartområdet – før 2.mai – var 12.sept. 1972. Da var det bedrifts – o – løp fra Søtholmen.                                                             Sist onsdag ble jeg så fasinert av terrenget at det slo meg i hu at her må det gå an å lage en trivelig mandagstur. Det var like spennende å gå både over og under de mange stupene som finnes. Ja, så spennende var det at jeg på o-løpet flere ganger måtte vike fra de opplagte veivalg og dra opp til ulike topper for å nyte utsikter, vel fortrolig med at det kunne medføre et nytt nederlag for meg mot min konkurrent Bjørn B.!!!                                                                                                                         Nok om det. Mandag 14.mai ønsker jeg å ta med de som vil på tur i et terreng som ytterst få av våre turdeltakere har vært i. Tror det vil overraske mange.

Vi parkerer i enden av en liten stikkvei mellom Folkeset og Boltjern på vei 22. ( Litt før Søtholmen.).                                                                      Coop/Næridsrød kl. 10.00. Velkommen.                                                    Følg og se mer på Gimle-IF mandagsturer.