Gjør klar til tur nummer 260!

Damegruppa har startet opp
10. september 2020
Gjorde rent bord
14. september 2020

Trygve Fosse leder an på turen kommende mandag.


Slik blir MANDAGSTUR NR.15 2020. 21.sept.

Turområdene rundt om i Halden og omegn er mangfoldige, og noen blir benyttet i langt større grad enn andre. Tenkte vi skulle ta en tur som kommer under betegnelsen andre denne gang. Vi skal dra østover mot Haldens grense til Aremark. Den er jo ganske lang, så mulighetene er mange. Tror at det er ganske få av oss som har gått planlagt tur.

Parkering er ca 400 m forbi Stensbrua på Aremarkveiens venstre side. Vi starter med å gå på veiskulder tilbake til brua. Så går vi noen få meter på den gamle veien før vi går inn på en sti som går bratt oppover et kort stykke før den leder oss fram til plassen Vassbrekka. På veien dit passerer vi noen utsiktspunkter og en gammel røys som vel ikke så mange av oss kjenner til.

Fra Vassbrekka håper vi å finne brukbar vei fram til Lillemørk og videre til den gamle sluseplassen Krappeto.                                                                                                                    Høyst sannsynlig vil vi følge samme vei tilbake nesten til Stensbrua. Før nedfarten dreier vi til venstre og vil benytte oss av greie stier og et kort stykke stiløst for å komme oss til røysa på Signalen. Derfra er det 2 veier ned til parkering. Vi blir nok enige om hvilken vi skal benytte.

Hvor vi tar hovedrast «får klokken bestemme» eller suget etter kaffe.

Nå er bålforbudet opphevet, så gjør plass til noen kubber i sekken.(Det skal smake godt med ekte skaukaffe igjen). Ellers normal utrustning med frammøte kl. 10.00 på p-plass litt forbi Stensbrua på venstre side.

Vel møtt til tur nr. 260!