Bestillingsvinduet lukket for bestilling av Gimle-drakter

Bare ni trosset turværet
1. april 2022
Vi inviterer til o-kurs på Venås
5. april 2022

Nå er nettbutikken til Trimtex åpen for å ta imot bestillinger av Gimle IFs nye drakter, det være seg overtrekksdrakter eller orienteringsdrakter.

Nettbutikken stenger 10/4 2022 med forventet levering i uke 21.

Her er noe av informasjonen fra Trimtex:

Det er viktig å bestille innen tidsfristen. Vi kan dessverre ikke legge til ordre som kommer inn etter team shoppen er stengt.

Vi gir deg her en rask innføring i hvordan du logger deg inn og handler i nettbutikken vi har satt opp for din bedrift eller klubb: https://www.youtube.com/watch?v=_AaRMLfgSTA

Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: https://trimtex.no/no/search?cgid=TS0001362

Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.

«Teamkode for innmelding» trykk «Logg inn»

Hvis du skulle komme bort fra siden, kan du logge inn med aktiveringskode/teamkode: GimleIF22

Er du usikker på hvilken størrelse du skal velge, se vår informasjonsfilm her: https://trimtex.no/no/fitle/Fitle.html

Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.

 

OBS OBS: TILLEGGSAVTALE HER:

TRIMTEX HAR SAMARBEID MED RUNE’ O-UTSTYR NÅR DET GJELDER SALG AV  ORIENTERINGS-UTSTYR TIL GIMLE IF

Gimle IF Orientering tilbys en rabatt på 20% ved bestilling av varer på https://www.outstyr.no/ Rabatten gjelder på veiledende priser på orienterings-utstyr som sko, kompass ++. Enkelte produkter  vil være nettopriser.

Ved bruk av rabattkoden « GIF24 » som du legger inn i kassen ved kjøp av o-sko & kompass i  nettbutikken: www.outstyr.no vil medlemmer få 20% rabatt på veiledende priser.