RÅTASS-Trening hver mandag på venås !

Avslutning på Nordeajoggen Mandag 22.9 !
20. september 2014
TIPPETRIM OG BOKLANSERING PÅ VENÅS. 12.okt.
8. oktober 2014

I forlengelse av Nordeajoggen fortsetter Gimle IF med «Råtass»-Trening for alle barn og ungdom hver mandag kl. 1800 på Venås!

OPPSTART MANDAG ETTER HØSTFERIEN  den 6.oktober  kl. 1800 og deretter hver mandag frem til og med 15 desember.

Dette er morsom, fartsfylt og spennende trening med orientering, poster og stemplingsbrikke. Det blir minst 4 løyper med o-poster og brikkestempling hver gang + Råtassløype! Løp så mange ganger du vil og sammenlign tiden med vennene dine.

Dette passer for alle, nivået er fra veldig lett til mer øvet – passer for alle !  Har du løpt Nordeajogg så passer også dette opplegget fint for deg!

Erfarne og utdannede trenere leder treningen og sørger for at alle får et nivå de mestrer.

Foreldre kan enten være med barna på trening eller løpe Nordeajogg-løypene mens barna er på «Råtass»-Trening.

Avslutning 15. desember med Grøtfest og Råtasspremiering til alle som har deltatt minst 9 ganger !

 

Det hele er GRATIS og det er ingen påmelding – du registreres første gang du møter opp.

 

Praktisk info:

Hvor/når:

Venås kl. 1800 hver mandag fra 29.9 – 15.12. Avsluttes med grøtfest og premieutdeling. Treningen fortsetter også i januar 2015, hvis det er snø så blir det råtass-trening på ski! Program for dette kommer senere i sesongen.

Pris:

Gratis, men du blir registrert som medlem i Gimle IF. Du betaler ingen kontingent/treningsavgift før i 2015, hvis du vil fortsette på treningen.  (p.t. 250,- barn / 450,-  voksen / 1000,- familie)

Påmelding:

Ingen påmelding – du melder deg på første gang du deltar.

For hvem:

Alle barn og ungdom opp til ca. 19 år. Barn under 7-8 år har nok best utbytte med foreldre tilstede/ med som følge i løypene.

Nødvendig utstyr:

Treningstøy til å være ute, joggesko og treningstøy egnet til å løpe og bevege seg i, uansett vær. Enkel hodelykt når det er mørkt.

Annen trening:

Gimle IF har også trening på tirsdager kl. 18-20 på Gimle skole for aldersgruppen 15+  og trening for alle aldersgrupper på Venås kl. 18-20 på torsdager. Du er også velkommen til å delta på disse treningene.

Spørsmål/Info: 

Kontakt Per Øyvind Kindem: 45665551 eller post@gimle-if.no