Error: No CURL Found - Social Networks AutoPoster needs the CURL PHP extension. Please install it or contact your hosting company to install it.

Ski og løyper

Gimle IFs lysløyper har gjennomgått en total renovering i 2010, og har fått helt nye armaturer, nytt linjestrekk og mange nye stolper. Løypa er godt barmarkspreparert, og krever et minimum av snø for å kunne brukes til skigåing. Det er en lett runde på ca. 1 kilometer oppe på Venåsen, og en noe tyngre runde på 3.5 km. rundt Ekelimoen og Asakveien, og videre tilbake til Venåshytta.

Av arrangementer arrangerer klubben hver vinter barneskirenn og klubbmesterskap. Hvis det er nok snø arrangerer Gimle IF også et turlangrenn fra Venås, og da benyttes den såkalte Store Venåsrunden og Lille Venåsrunden.