Sterke løp i Rotterdam av Gimle-trio

Flotte turtilbud lanseres nå!
8. april 2022
Mandagstur nummer 7 til Ånerødfjella
13. april 2022

Gimle Idrettsforening stilte med tre løpere på startstreken i Rotterdam maraton søndag 10.april. Under perfekte forhold perset Camilla Bønøgård med sju minutter og slettet dermed sin egen Halden-rekord.

Victor Borge Svendsen og Bjørnar Degnes var de to andre Gimle-løperne som deltok, og også de var godt fornøyde med sine løp.

 

Camilla fikk tiden 2.47.27, og sa etter løpet:

  • Dette var sinnsykt kult! Det var ekstremt mange mennesker langs løypa som heia, noe som ga mye motivasjon underveis. Jeg fikk veldig vondt i det venstre låret allerede etter 15km, og etter 25km hadde jeg vondt i begge. Det ble en kamp hele veien inn, men jeg er ekstremt fornøyd med tida og pers med hele 7minutter.

 

Victor Borge Svendsen, som deltok i Rotterdam for andre gang løp inn til 2.32.32. Dette var hans kommentar etter løpet:

  • Dette er et løp som er utrolig bra for å sette gode tider. I dag var forholdene helt perfekte, men dagsformen og oppladningen kunne vært bedre. Jeg hadde håpet på å løpe under 2t 30min, men i dag var det ikke mulig. Jeg gikk aldri på en skikkelig smell, men «døde» sakte utover i løpet. Alt i alt var det en strålende dag til tross for manglende prestasjon.

 

Bjørnar Degnes løp på 3.06.16 og sa det slik:

  • En vanvittig rå opplevelse å løpe med så mange mennesker. God stemning hele veien! Veldig fornøyd med løpet etter en litt trøblete oppladning grunnet corona og liten treningsmengde.