Gimle-løperne løp fort i Monolittløpet

Siste nytt fra styret
25. april 2023
Høyåsmarka i regn
2. mai 2023
Bildet: Camilla Bønøgård, Andreas Vingerhagen, Bjørnar Degnes og Benjamin Strøm løp alle for Gimle IF under Monolittløpet.

Gimle IF hadde med flere løpere under Monolittløpet lørdag 29. april. Både det individuelle løpet og i stafetten.

Løypa, med start ved velodromen på Ystehede, og målgang på Torget, målte 8,6 kilometer og hadde 300 høydemeter forskjell under veis. Dermed er det mye opp og ned og en relativt hard løype.

Camilla Bønøgård og Bjørnar Degnes løp tydeligvis løypa sammen, og kom inn til samme tid i mål, på sterke 39.28, litt over fire minutter etter vinneren Lars- Kristian Eriksen fra Sarpsborg. Det betyr at Camilla var beste dameløper og Bjørnar tok en 8.plass i feltet, som samlet 81 løpere.

Benjamin Strøm løp inn til en 15.plass på tiden 42.11, mens Andreas Vingerhagen, som også løper for Gimle, løp inn til en 22.plass på tiden 44.27.

I tillegg til det individuelle løpet, var også flere Gimle-løpere med på stafettlag for bedrifter i Halden.

Benjamin Strøm og Lars Petter Herft løp for Nivå, mens Camilla, Bjørnar, Andreas og Victor Borge Svendsen løp for Spenst.

Halden Løpeklubb vant for øvrig stafetten, foran Spenst og Nivå. 15 stafettlag, med ti løpere på hvert lag stilte til start i det som kan bli en tradisjon framover. Kanskje Gimle IF til og med kan stille eget lag, om noen år?