Meld deg på til Fredsturmarsj

Vi åpner hytta 2.oktober med Tippetrim
29. august 2022
Vandret i Karl XIIs fotspor
6. september 2022
Søndag 18. september er det Fredsturmarsj til Fritjof Nansens hotell i Ankerfjella og skal du være med må du melde deg på innen 10. september.

Her har du informasjonen som TFL har sendt ut:

PÅMELDING – FREDSTURMARSJ TIL FRIDTJOF NANSEN HOTELL,  søndag 18.september. 

Det er i år 100 år siden Fridtjof Nansen ble tildelt Nobels fredspris. Den fikk han for sin  humanitære og fredsskapende innsats. Han var også en ivrig jeger og drev jakt i Ankerfjella i  nesten tretti år. Han var en nær venn av Peter M. Anker og flere ganger søkte de tilflukt  innunder en bergvegg langt inni i skogen. Denne leirplassen fikk navnet Fridtjof Nansen  Hotell og det er til denne plassen i Ankerfjella vi skal arrangere fredsturmarsj til  18.september. 

For at alle skal kunne være med vil det bli lagt opp til seks forskjellige turer, se oversikten  på vedlagte kart. Begrenset antall deltakere på hver tur. 

Deltakerne fraktes med felles transport til sine valgte startsteder. Det er med 3 – 4  turledere på hver tur. 

Det anbefales å ta med mat og drikke. Det anbefales også vanntett fottøy. Det er ikke  værforbehold. Ta med sitteunderlag. 

Det er lagt opp til at alle gruppene møtes samtidig ved hotellet. Her vil det bli noen korte  taler/appeller. Det vil bli en enkel servering og underholdning av Hege Brynildsen og Omar  Østlie. Arrangementet vil vare ca 1 – 1,5 time, før gruppene går tilbake til sine busser. 

Arrangementet er gratis, vi har blitt sponset av SpareBank1 stiftelsen Halden.  

Vi samarbeider med Røde Kors om dette arrangementet, har du lyst til å gi en gave; vipps til 527007. 

Røde Kors vil bruke disse pengene til humanitær hjelp i Ukraina. 

Det er påmelding på mail, sms eller telefon til  

Einar Skontorp, eiskont@online.no, tlf 948 81 540 eller  

Ann-Kristin Fosby, ak-dahl@halden.net, tlf 928 03 195 senest 10 september. Vennligst gi  beskjed om hvilken tur du ønsker å gå, samt ditt navn og telefonnummer. 

Du vil få en bekreftelse på mail eller sms ved påmelding.

Her har du kartet så du ser turene