4. mai 2022
Mandagstur fra Kula
9. mai 2022

Gimle-løper Camilla Bønøgård satt ny løyperekord i Glommaløpet lørdag 7. mai.

Løpet fra Sarpsborg til Fredrikstad, langs Glomma,  måler 16 kilometer og Camilla løp inn til tiden 59.57. Den gamle løyperekorden var på 1.00.01. Camilla var 22 sekunder foran sin argeste konkurrent i dette løpet, Julie Marie Haabeth Brox fra Tjalve.

Til Halden Arbeiderblad sier hun at hun løp i et sterkt felt med mange gode løpere, men klarte å følge løpsopplegget sitt. Det var å åpne kontrollert og øke etter hvert. To kilometer før mål, i Gamlebyen i Fredrikstad, rykket fra sine konkurrenter og vant.

Kommende helg skal Camilla løpe København Maraton og brukte dette løpet som en siste hardøkt.

Også Gimle-løper Bjørnar Degnes var med på løpet og løp inn til tiden 1.01.42. Det holdt til en 7.plass i sin klasse totalt.

Bildet: Dette bildet av Camilla Bønøgård og Bjørnar Degnes ble tatt under Roterdam Maraton tidligere i år.