Skal vandre langs Hallevägen
Gimle IF hadde med sju løpere under årets Blodslitet i langdistanseorientering.
Tone Albinson og Willy Grønstad tok hver sin sterke 2.plass i hard konkurranse.
Blodslitet samlet over 1000 løpere og gikk fra Skihytta i Fredrikstad.
Med på startstreken var det sju av Gimles løpere som var med: Espen Bergstrøm, Tone Albinson, Willy Grønstad, Trygve Fosse, Lars Åge Seim, Ingvar Nordås og Morten Paulsen.
Tone Albinson (D65) vant i fjor, men måtte se seg slått med fattige 29 sekunder i år, av Grethe Hovi fra Skien. Likevel var disse to første i en klasse for seg på den 6,5 kilometer lange løypa.
Også Willy Grønstad (H 75) løp sterkt. Han var 8.38 bak Kjell Winter fra Opsahl men klarte likevel å ta sølvet med en kilometertid på under 11 minutter på 6,5 kilometer. I samme klasse som Willy løp Lars Åge Seim inn til en 19. plass på 1.40, mens Ingvar Nordås løp inn til 24. plass på 2.06.
Trygve Fosse stilte til start i H80 og løp inn til en 7.plass på den 4,7 kilometer lange løypa.
Espen Bergstrøm stilte til start i H50, men ble diskvalifisert.
Morten Paulsen debuterte i Blodslitet-sammenheng og tok en 29.plass på tiden 2.06 på de 9,3 kilometerne.
Værmessig fikk løperne en stri tørn med kaldt vær og regn i lufta. Løpet gikk fra Skihytta i Fredrikstad og terrenget var stifylt, men bød likevel på flere utfordringer.
Blodslitet sto opp til sitt navn. Det var et blodslit.