Vandret i Karl XIIs fotspor
6. september 2022
Flott vandring til Nansens hotell
19. september 2022

Camilla Bønøgård løp inn til en 4.plass under Oslo maraton lørdag 17. september.

Hun løp sammen med fem jenter de første 15 kilometerne og alt føltes kontrollert og bra første halvmaraton. Hun lå godt an til å ta 3.plassen underveis, men så møtte hun veggen etter 28 kilometer, da det sa stopp.

Jeg ble hentet igjen etter 33 kilometer, og derfra og inn ble det blytungt.

Jeg fikk ekstremt vondt i bena, så det ble tungt i en ellers hard løype. Jeg slet veldig med å ta til meg næring underveis, så det er mulig det ble utslagsgivende, forteller Camilla etter løpet,

Jeg er egentlig veldig fornøyd med både tida og plassen i den løypa, men det er surt å være såpass nær en NM-medalje sier hun.

Camilla løp inn til tiden 2.51.51, mens vinneren  Annie Bergsagel fra Tjalve løp inn til tiden 2.43. 26. Camilla var 1,23 bak bronseplassen.

Bjørnar Degnes løp også for Gimle IF. Han løp halvmaraton på tiden 1.19. 53.

Gratulerer til begge for flotte prestasjoner.