Trivelig tur til Krysstjern
5. mars 2023
TIPPETRIM PÅ VENÅS søndag 12.mars
7. mars 2023
Gimle IFs eminente skiløper, Bredo Glomsrød (70) gikk nok en gang et sterkt løp i Vasaloppet, der han har vært med i en årrekke.
Bredo gikk inn til den imponerende tiden 5.00.44 og det holdt til seier i klassen Herrer 70.
Bredo forteller at det var litt uvant å kjenne på køproblematikken i starten, da han startet i pulje 3.
Fra køen løsnet oppe på myrene, og inn til mål i den 90 kilometer lange løypa, tok han igjen rundt 500 løpere.
Tidlig i løpet var det nysnø og fokksnø i sporene, men føret ble raskere etter hvert og vindretningen var også gunstig.
Bredo var godt fornøyd med løpet og hadde gode ski. Han hadde ingen problemer underveis.
Kroppen fungerte bra og han kunne være offensiv hele veien.
Også en annen Gimle-løper var med på løpet, nemlig Benjamin Strøm.