Bare lokale aktører bak vår «nye» lysløype

Mandagstur nummer 5 til Ankerfjella
26. april 2021
Vandring i turorienteringens rike
5. mai 2021

Vi har fått nytt led-lys i lysløypa på Venås og nå er alt testet ut og ser ut til å fungere fint.

En stor takk til Arne Albinson som ledet dugnadsarbeidet de dagene armaturene ble montert. Han styrte traktoren og liften med kyndig hånd og gjorde at jobben gikk som smurt.

Så til de lokale aktørene som bidro til nytt lys i lysløypa.

Halden Sparebank og Sparebank1Stiftelsen Halden bidro med penger til prosjektet som gjorde at vi kunne skifte ut alle de 60 armaturene. 100.000 kroner fra hver av de gjorde at vi slapp å bruke penger fra egen konto.

Så var det Riis Elektro som fikk anbudet med å sette opp og bytte armaturene. Også de et lokalt elektrikerfirma som jobbet effektivt. Carl-Willy Lager var mannen som ordnet armaturene.

Men det var ytterligere et lokalt firma som bidro til dette, nemlig Golden AS. De leverte nemlig armaturene og holder til på Sørlifeltet. På hjemmesiden til Golden AS står det å lese:

GOLDEN AS leverer belysning til fornøyde kunder over hele Skandinavia og har i mange år har vi vært en foretrukket leverandør for vaktmestere og eiendomsforvaltere over hele landet. Vi bistår også arkitekter, grossister og elektrikere i prosjekter og har som førsteledd til fabrikantene tilgang til detaljinfo som er svært verdifullt for installatører og prosjektører. Vi gjør ROI analyser, befaring, lysberegning og rådgivning i større og mindre prosjekter. 

Vår målsetning er å gi våre kunder en hjelpende hånd på vei mot en lysere fremtid!

For oss er ingen kunde for liten eller stor. Vi har erfaring med alle typer belysningsprosjekter. Det er fantastisk å se hvor fort det går å spare inn investeringen om man velger å forbedre gammel teknologi. Ofte viser det seg at hele investeringen kan dekkes over eksisterende driftsbudsjett.

Bytter du ut standard lysrør med LED lysrør i dag, sitter du igjen med mer enn 1000kr pr rør i besparte strømutgifter ved endt levetid! Det kaller vi lettjente penger!
Det kan være tilsvarende beløp å spare på utskifting av andre armaturer og lyskilder. Spør oss, -vi har oversikten!

Ta en titt på hjemmesiden deres her:

Golden AS – For en lysere fremtid!