Nytt og bedre lys i lysløypa!

Håper på mandagstur 3.mai
20. april 2021
Mandagstur nummer 5 til Ankerfjella
26. april 2021

NYTT LYS: Med god økonomisk støtte, sørger Gimle IF for at lysløypa i Venåsmarka nå får nytt lys. Fv: Morten Paulsen (leder Gimle IF), Anette Henning (Berg Sparebank), Jørn Berg (Berg Sparebank), Kjell Hagen (Sparebank1stiftelsen Halden), Morten Andersen (Riis Elektro) og Tom Willy Prangerød (Sparebank1stiftelsen Halden). I lyktestolpen bak henger Carl Willy Lager (Riis Elektro). Foto: Atle Wester Larsen

Nå er vi i gang med å bytte ut de gamle armaturene i lysløypa til nye i LED. Takket være Sparebank1Stiftelsen Halden, Berg sparebank og Sørby Utleie kan vi skifte ut alle armaturene, ca. 60 stk., uten at det koster klubben noe. Våre bidragsytere har på enestående vis gitt oss penger til prosjektet. Sørby Utleie har lånt oss lifter gratis, noe som ellers ville kostet oss mye. Prosjektet har en kostnadsramme på rundt 200.000 kroner og vil føre til at vi ikke bare sparer miljøet med lavere strømforbruk, men også at vi kommer til å få reduserte strømregninger inn i framtiden. Rundt 60 prosent vil vi spare på strømmen brukt i lysløypa. Det er gode penger å ta med seg.

Det er Riis Elektro som står for jobben og de har også skiftet ut utelysene på selve hytta til LED, slik at vi blir enda grønnere enn det vi er. Det er fint.

Verdt å nevne er at takket være at vi nå blir litt grønnere, så har vi fått med oss Naturvernforbundet i Halden og Miljøpartiet De Grønne som to nye stolpeeiere i lysløypa. De likte godt at vi nå sparer strøm og at vi bidrar til et bedre miljøregnskap for Halden.  De kjøper nå hver sin stolpe og det også gir oss gode penger inn i kassa.

Takk til alle sammen som støtter oss. Vi gleder oss til bedre lys i lysløypa på Venås!

Bildetekst til hovedbildet: NYTT LYS: Med god økonomisk støtte, sørger Gimle IF for at lysløypa i Venåsmarka nå får nytt lys. Fv: Morten Paulsen (leder Gimle IF), Anette Henning (Berg Sparebank), Jørn Berg (Berg Sparebank), Kjell Hagen (Sparebank1stiftelsen Halden), Morten Andersen (Riis Elektro) og Tom Willy Prangerød (Sparebank1stiftelsen Halden). I lyktestolpen bak henger Carl Willy Lager (Riis Elektro). Foto: Atle Wester Larsen