To stolte Gimle-løpere i Stockholm Marathon

Vandring i grenseland
28. mai 2024
SISTE NYTT: Gimle-løpet, nye åpningstider for hytta, vask av hytta
4. juni 2024
Per-Ivar Bigum løp sitt aller første maratonløp.
Benjamin Strøm var fornøyd med sitt løp.
Gimle IF stilte til start i Stockholm Marathon, lørdag 1. juni, med to Gimle-løpere på startstreken, Benjamin Strøm og Per-Ivar Bigum. Blant 23.000 løpere var det to fornøyde og stolte løpere som forteller fra sine opplevelser fra løpet:
Bigum sier:
«Jeg var utrolig fornøyd med løpet. Gjennomføringen av mitt første maraton gikk egentlig over all forventning.
Jeg har stor respekt for distansen, og varmen var brutal. Så  jeg startet uten noen form for tidsmål. Her var fokuset kun på å fullføre, uten å gå på den beryktede smellen.
Følte jeg greide dette bra,- og var veldig fokusert på å holde igjen, samt benytte meg av alle drikkestasjoner og avkjølingsoner.
Var også veldig fokusert på å jakte skygge der det var mulig. Ganske sikker at jeg fikk betalt for dette, men likevel; det ble fryktelig tøft mot slutten pga en vond fot og en hofte, men unngikk den verste smellen.
Tanken var når jeg meldte meg på at dette skulle være en «engangs/bucketlist-greie» ,- men stemningen og opplevelsen av å løpe Stockholm Marathon var enorm, så ikke umulig jeg gjør dette igjen😀. Bigum løp på 3.33.32.

 

Benjamin sier etter sitt løp:
I år var det utsolgt med 23000  plasser solgt og rekord!
Varmen i år var en stor påkjenning, og for min del kjentes det bra frem til 25 km.
Så begynte jeg og jobbe mot kramper og slet veldig med å ta til meg næring, så varmen satte meg veldig ut, men det var likt for alle!
Uansett så er jeg stolt av at jeg klarte og mobilisere krefter og komme meg til mål, selv på en dårlig dag. Så det lover godt for veien videre.
At jeg ikke hadde noen vondter i akilless, under eller etter løpet, er et stort pluss😊. Benjamin løp på tiden 4.05.24.
Vi gratulerer Gimle-gutta med sterk innsats.